Handelsbetingelser
SCUBA Direct er udelukkende en internetbutik.
Vi har ikke en fysisk butik, men vi sender ordrer lynhurtigt.


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra SCUBA Direct. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og SCUBA Direct. Al korrespondance og kontrakter foregår og indgås på dansk.


Sådan bestiller du udstyr hos SCUBA Direct:
Find den vare du ønsker at bestille Angiv eventuelt størrelse, farver og andre specifikationer.
Tryk på Køb knappen.
Du kan altid udføre rettelser og sletning af bestilte varer i varekurven.
Varen er nu tilføjet din varekurv og du kan fortsætte med at handle eller følge anvisningerne for at afslutte købet.
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt i tilfælde af fejl, med der af følgende sletning af din bestilling og betaling.


Ordrebekræftelse
Du vil inden for 1 arbejdsdag, modtage en ordrebekræftelse.
Skulle du mod forventning ikke modtage en bekræftelse senest første arbejdsdag efter din bestilling, kan der være opstået en fejl.
For at sikre du modtager de bestilte varer hurtigst muligt, bedes du i tilfælde af, at du ikke automatisk modtager en bekræftelse, sende en e-mail til info@scubadirect.dk
Såfremt der ikke er bemærkninger til ordrebekræftelsen ekspederes den hurtigst muligt.
Du kan altid anmode om kopi af Ordrebekræftelsen ved at sende mail til info@scubadirect.dk med oplysning om Ordrenummer.


Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra SCUBA Direct. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra SCUBA Directs side, er denne af vejledende art. SCUBA Direct indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.


Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra SCUBA Direct anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostNord. Risikoen for varer købt i SCUBA Direct overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Ved PostNord Flexlevering overgår risikoen for varer købt i SCUBA Direct til dig, når Postnord har leveret varen på det af dig angivne sted.


Fragtpriser
Inden du kommer til betaling, vælger du altid selv, hvordan du ønsker at modtage din bestilling:

Privat forsendelse med GLS til en pakkeshop, som du selv vælger.
GLS sender SMS til din mobiltelefon når pakken er nået frem til Pakkeshoppen.
Hvis den pakkeboks/pakkeshop du har valgt er fyldt, vil din pakke blive leveret til en nærliggende pakkeboks/pakkeshop
Levering til GLS Pakkeshop kun 39,00 kr.
Find din nærmest GLS PakkeShop her.

Firmaforsendelse med GLS til dit firma eller arbejdsplads.
BEMÆRK - GLS sender ikke Track & Trace eller anden information.
Levering med GLS til firma adresse kun 55,00 kr.

3. Postnord med mulighed for Flex levering.
Vi sender Track & Trace umiddelbart ved afsendelse af dit udstyr.

Pakker med omdeling. Leveres direkte til modtageradressen.
Levering med Postnord til omdeling kun 65,00 kr.

Pakker uden omdeling. Leveres til Pakkeboks eller til nærmeste posthus eller postbutik. Bemærk at visse pakker kan være for store til Pakkeboksen, og i det tilfælde vil pakken skulle afhentes på nærmeste posthus/postbutik.
Hvis den pakkeboks/pakkeshop du har valgt er fyldt, vil din pakke blive leveret til en nærliggende pakkeboks/pakkeshop
Levering med Postnord til afhentning i pakkeboks/postbutik kun 39,00 kr.

Priserne gælder ikke forsendelser til Færøerne, Grønland, Norge og Sverige

Fragtprisen til Færøerne, Grønland, Norge og Sverige er afhængig af den totale vægt af din forsendelse.
Prisen oplyses når du bestiller.


Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra SCUBA Direct, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til SCUBA Direct. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, SCUBA Direct har stillet dig i udsigt. Afhængig af den konkrete situation vil du få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Varer modtages kun retur direkte til SCUBA Direct via PostNord.

Oplysning om klagemuligheder:
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning,
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse scuba@scubadirect.dk.


Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: - Dankort - Visa/Dankort - Via Bank overførsel (Kun gældende for erhvervskunder) - Eurocard/MasterCard, Visa, Visa Electron.
Alle priser i SCUBA Direct - på web-adressen https://www.scubadirect.dk er inkl. moms. De angivne vareoplysninger samt priser er gældende til varen udgår af lager.


Fortrydelsesret
Varerne skal være returneret senest 90 dage efter modtagelse, medmindre andet er aftalt, hvis du fortryder købet.
Bytteregler for julegaver se forsiden.
Ved bestilling som Flexlevering med Postnord, betragtes modtagelse af varen, som det tidspunkt Postnord registrerer levering af varen.
Specielt fremstillede og/eller tilpassede varer tages ikke retur.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Købet kan fortrydes ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til SCUBA Direct.
Retur- og ombytningsvarer vil kun blive modtaget ved fremsendelse for egen risiko med Postnord eller GLS. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at bytte eller returnere varen. Det vil fremme ekspeditionen, hvis original faktura vedlægges. Varer modtages kun retur for afsenders regning og risiko via Postnord eller GLS.


Varens stand: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den egentlig i brug.

Hvis du kun udøver din fortrydelsesret for dele af ordren, bliver leveringsomkostninger ikke refunderet.
Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.SCUBA Direct ApS
Niels Ebbesens Vej 26
1911 Frederiksberg C.
3082 0632
info@scubadirect.dk

CVR ApS 32440703