Salgs- og leveringsbetingelser

Salg af fysiske varer via nettet.

Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer www.scubadirect.dk. Siden ejes og drives af:

SCUBA Direct ApS
Niels Ebbesens Vej 26

1911 Frederiksberg C

CVR-nr.: 32440703

30820632

info@scubadirect.dk

Sådan bestiller du udstyr hos SCUBA Direct:

Find den vare du ønsker at bestille Angiv eventuelt størrelse, farver og andre specifikationer.
Tryk på Køb knappen.
Du kan altid udføre rettelser og sletning af bestilte varer i varekurven.
Varen er nu tilføjet din varekurv og du kan fortsætte med at handle eller følge anvisningerne for at afslutte købet.
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt i tilfælde af fejl, med der af følgende sletning af din bestilling og betaling.

Priser

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

Betaling

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: VISA/Dankort, MasterCard, VISA Electron, MobilePayVed betaling med kort - bortset fra Dankort - vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Beløbet trækkes, når varen afsendes.

Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned og tre måneder frem.

Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Har du ikke en Anyday-konto i forvejen bliver du ledt hen til godkendelse og oprettelse, før du kan færdiggøre dit køb. Læs vilkår for Anyday her.

Alle priser i SCUBA Direct - på web-adressen https://www.scubadirect.dk er i danske kroner og er inkl. moms. De angivne vareoplysninger samt priser er gældende til varen udgår af lager.

Levering

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark, Færøerne, Grønland og Sverige.

Vi tilbyder følgende leveringsformer: Postnord pakkeshop, Postnord med omdeling, GLS Pakkeshop, GLS med omdeling til erhverv.

På afsendelsesdagen vil du pr. e-mail modtage en besked om, at din ordre er blevet afsendt. Pakker sendt til danske adresser vil dukke op på leveringsadressen i løbet af 1-3 hverdage eller blive leveret i den valgte Pakkeshop eller Pakkeboks.
Levering til Grønland tager 12-18 dage.

Varerne leveres 1 til 3 hverdage efter din bestilling. Se mere under de enkelte varer.

Vi tilbyder følgende leveringsformer: Postnord pakkeshop, Postnord med omdeling, GLS Pakkeshop, GLS med omdeling til erhverv.

Vi tilbyder gratis levering.Vi tilbyder gratis levering på køb over DKK 499,-

Du kan se vores leveringspriser her: https://scubadirect.dk/pages/fragtpriser

Levering af varer fra SCUBA Direct anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostNord eller GLS. Risikoen for varer købt i SCUBA Direct overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Ved PostNord Flexlevering overgår risikoen for varer købt i SCUBA Direct til dig, når Postnord har leveret varen på det af dig angivne sted.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra SCUBA Direct. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra SCUBA Directs side, er denne af vejledende art. SCUBA Direct indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 100 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Vi tilbagebetaler ikke leveringsomkostningerne ved delvis fortrydelse.

Fortrydelsesfristen udløber 100 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt til at modtage varen (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere partier eller dele løber fortrydelsesfristen fra du får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Hvis det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, løber fortrydelsesfristen fra du får den første vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan fortryder du

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til SCUBA Direct ApS, Niels Ebbesens Vej 26, 1911 Frederiksberg C, tlf.: 30820632, info@scubadirect.dk.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser, men det er ikke obligatorisk.

Du kan også udfylde en fortrydelsesformular på vores hjemmeside her:
Fortrydelsesformular.
Hvis du gør det, kvitterer vi straks pr. mail for modtagelse af din fortrydelse. 
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til Niels Ebbesens Vej 26, 1911 Frederiksberg uden unødig forsinkelse og senest 100 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 100 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge og prøve varen på samme måde, som man må og kan i en forretning.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Emballagen må åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation - hvis der er noget galt med varen eller ydelsen

Købeloven gælder, hvis du køber en vare og der er en mangel ved det købte. En mangel er fx en materiale- eller fabrikationsfejl eller en forkert oplysning om det, du har købt. Derimod er fx almindelig slitage eller en selvforskyldt skade ikke en mangel.

Du kan reklamere over mangler ved varen eller ydelsen i indtil 2 år fra leveringstidspunktet. Du kan reklamere ved at henvende dig til vores kundeserviceafdeling på 30820632. Hvis du vil reklamere over en vare, skal du henvende dig inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Er der tale om en fragtskade, beder vi dig under alle omstændigheder om at give os besked så hurtigt som muligt. Henvender du dig inden for 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen, vil din reklamation altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Gem derfor din kvittering.

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er, og evt. indsende billeder af fejlen. Hvis vi har brug for at undersøge varen, skal den sendes til:

SCUBA Direct ApS

Niels Ebbesens Vej 26

1911 Frederiksberg C

Vælger du selv at returnere varen, refunderer vi dine rimelige og dokumenterede fragtudgifter, dog maksimalt det, det koster os, når du bruger vores pakkelabel. 

Varen skal sendes i forsvarlig emballage.

Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Der skal betales et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: info@scubadirect.dk.

Andre vilkår

Gavekort

Gavekort til www.scubadirect.dk er gyldige i 10 år efter gavekortets udstedelse. En eventuel restværdi kan indløses kontant i indtil et år efter gavekortets udløb. Ønsker du kontant indløsning af et gavekort inden udløbet af gyldighedsperioden, beregner vi os et gebyr på 25 kroner til dækning af udgifterne ved indløsning.

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Klik her for fortrydelsesformular.

Få tilbud og nyheder før din nabo!