Klargøring:

For at lette påtagning af støvler, som ikke har lynlåse, skal du bøje manchetten
ca. 5 centimeter. rundt, så du får et kortere støvleskaft. Det er altid en god ide at
benytte en tynd sok eller lignende. Sokken gør det meget lettere at på- og aftage støvlen samtidig med at den giver ekstra varme og komfort. Semi-dry handsker og støvler kan benyttes som både semi og våd. Ønsker du at benytte handsker/støvler som våd, når vandet er varmt, gør du intet ved manchetterne. Er vandet koldt, bukkes den inderste manchet rundt, så siden uden nylon kommer mod hånd- eller fodled over ca. 1-2 centimeter. Hvis du har en semi-dry dragt, skal du lægge den inderste dragt manchet først efterfulgt af handske/støvlemanchet, dragtmanchet og til sidst handske/støvle manchet.

Rengøring:

Skyl handsker/støvler i ferskvand efter hvert dyk. Du må aldrig benytte
vaskepulver eller andre almindelige rengøringsmidler til rengøring. Skyl handsker/støvler i speciel neopren shampoo for at undgå krystaller, bakterier og lugt gener.
Lynlåse skal vedligeholdes med Zip Care eller lignende lynlås smøremidler. Klip
løse tråde af og brænd de løse ender forsigtigt med en lighter for at hindre
syninger i at løbe. Handsker/støvler skal opbevares på et tørt og køligt sted og må aldrig opbevares i nærheden af en varmekilde eller i direkte sollys.

Gode råd:

Lad så vidt muligt udstyret tørre med den indvendige side ud af først. Lugter
udstyret, skal du skylle det med Mirazyme. Vask aldrig udstyr i vaskemaskine. Tør aldrig udstyret i tørretumbler eller centrifuge. Benyt aldrig silikone eller andet fedt til at smøre lynlåse. Der findes specielle smøremidler til lynlåse, som for eksempel Max Wax, Zip Care eller Zip Tech. Benyt neopren lim til reparationer.

Få tilbud og nyheder før din nabo!