SCUBA Direct’s persondatapolitik.

1. Persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du handler hos SCUBA Direct indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang til indhold på hjemmesiden, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, registrerer dig med en konto eller foretager et køb. Hos SCUBA Direct ønsker vi åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige data. Vi har derfor udarbejdet denne politik, der forklarer, hvordan dine personlige data behandles samt dine valgmuligheder vedrørende dine oplysninger, og hvordan du kontakter os.

 

2. Hvem er dataansvarlig for dine personlige data?

SCUBA Direct er ansvarlig for behandlingen af dine persondata.

SCUBA Direct ApS
Niels Ebbesens Vej 26
1911 Frederiksberg C.
Tlf. 3082 0632
Email: info@scubadirect.dk
CVR ApS 32440703

 

3. Formål og brug af persondata

Vi bruger dine persondata til at registrere og ekspedere dine køb og betalinger, identificere dig som bruger samt kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at modtage et tilbud eller et nyhedsbrev.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold til at kunne målrette vores annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

 

4. Persondata ved varekøb

Når du handler hos SCUBA Direct indsamler vi en række oplysninger om dig. Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: navn, adresseoplysninger, e-mailadresse samt andre nødvendige kontaktinformationer samt hvilke produkter du køber. Vi anvender disse oplysninger til at ekspedere din ordre. Vi lagrer oplysninger i en periode på fem år fra dit seneste køb, i overensstemmelse med regnskabslovgivningen.

 

5. Nyhedsbrev

Såfremt du har givet samtykke til at SCUBA Direct må sende dig nyhedsbreve, anvender vi dit navn og e-mailadresse til udsendelse af dette. I så fald lagrer vi oplysningerne om dig, indtil du framelder modtagelsen af nyhedsbrevet. Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke. Det gøres enten ved at klikke på afmeld nyhedsbrevet i mailen eller ved at sende en mail til info@scubadirect.dk

 

6. Cookies

Vi indsamler informationer via vores cookies. Se mere herom i vores cookiepolitik, som du finder her.

De persondata vi indsamler via vores brug af cookies, indsamler vi for at forfølge vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig, for at kunne tilpasse vores indhold på SCUBA Direct.dk specifikt til dig og for at kunne optimere SCUBA Direct.dk

 

7. Periode for opbevaring samt sletning

Persondata behandles i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, herefter vil vi på sikker vis slette dine persondata. De samme persondata kan dog opbevares flere forskellige steder, til forskellige formål. Det betyder, at vi kan slette en oplysning fra et system, når den ikke længere er nødvendig, mens oplysningen fortsat kan blive gemt i et andet system, hvis formålet er nødvendigt af hensyn til et juridisk behandlingsgrundlag. Vi gemmer selvfølgelig dine persondata så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivning, eksempelvis regnskabslovgivningen.

 

8. Indsigt af behandling af persondata

Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om dig. Du har i visse tilfælde ret til at få berigtiget og ajourført de oplysninger, som er åbenlyst og objektivt urigtige eller vildledende. Du har i visse tilfælde ret til at få slettet de personoplysninger, som SCUBA Direct ikke er juridisk forpligtet til at gemme. Kan du ikke selv rette dem, eller hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine persondata, så skriv til os på info@scubadirect.dk

 

9. Klage af behandling af persondata

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine persondata, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk

 

10. Ændring af vores persondatapolitik

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

Revideret januar 2021