Ombytning til anden størrelse, farve eller udstyr.


Den hurtigste måde er, at du bestiller det nye udstyr. Vi sender udstyret hurtigst muligt og inkluderer en returfragtseddel, hvis du noterer i den nye ordre, at det er en returnering. Når du kommer til kurven, klikker du der hvor der står "Besked til lageret", her kan du blot notere at du ønsker en returlabel vedlagt.
Når du modtager det nye udstyr, sender du det udstyr, du vil returnere, tilbage til os ved hjælp af returfragtsedlen, vi har vedlagt dit nye udstyr. Umiddelbart efter modtagelse og kontrol af det returnerede udstyr, refunderer vi det beløb, du har betalt for udstyret.
HUSK at vedlægge kopi af fakturaen.
Let og gratis returfragt med GLS.

 

Returret

Vi yder returret i 100 dage. Returretten er betinget af, at varen returneres til os ubrugt, i ubrudt emballage og ubeskadiget stand. Du betaler selv for returneringen. Returretten ændrer ikke ved din lovbestemte ret til at fortryde købet, som er beskrevet ovenfor. Returretten løber fra udløbet af fortrydelsesretten.

Reklamation - hvis der er noget galt med varen eller ydelsen

Købeloven gælder, hvis du køber en vare og der er en mangel ved det købte. En mangel er fx en materiale- eller fabrikationsfejl eller en forkert oplysning om det, du har købt. Derimod er fx almindelig slitage eller en selvforskyldt skade ikke en mangel.

Du kan reklamere over mangler ved varen eller ydelsen i indtil 2 år fra leveringstidspunktet. Du kan reklamere ved at henvende dig til vores kundeserviceafdeling på 30820632. Hvis du vil reklamere over en vare, skal du henvende dig inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Er der tale om en fragtskade, beder vi dig under alle omstændigheder om at give os besked så hurtigt som muligt. Henvender du dig inden for 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen, vil din reklamation altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Gem derfor din kvittering.

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er, og evt. indsende billeder af fejlen. Hvis vi har brug for at undersøge varen, skal den sendes til:

SCUBA Direct ApS

Niels Ebbesens Vej 26

1911 Frederiksberg C

Du kan købe billig returfragt ved at klikke her.

Varen skal sendes i forsvarlig emballage.

Få tilbud og nyheder før din nabo!