Open Cell dragter.

Open Cell dragter er det bedste valg til UV-jagt. Du får mere komfort, elasticitet og varme. 
Open Cell dragter er dog mere skrøbelige end dragter med tekstil på indvendig side. Med nogle få tricks og tips får du dog en dragt, der kan holde i mange år. Du vil med sikkerhed blive begejstret over den komfort og varme, der følger med denne type dragt.
Open cell neopren er et meget skrøbeligt materiale, der nemt kan få revner, hvis det bliver udsat for skarpe genstande eller forkert behandling. En dragt med tekstil på begge sider af neoprenen er meget mere modstandsdygtig, men neoprenen imellem tekstillagene kan stadig beskadiges.
Det er ekstra vigtigt at dragter, med Open Cell indvendigt, tages på korrekt for at forhindre skader som revner og huller.
Følgende bør ubetinget følges:
Brug altid masser af glidemiddel, som for eksempel Quick Gel, når du tager din Open Cell våddragt på. Du kan også bruge sæbevand, men det vil i længden udtørre og nedbryde neoprenen. Bruger du nogen form for glidemiddel, der ikke vandbaseret, kan det i værste fald ødelægge dragten.
Brug aldrig dine negle til at trække i materialet, brug altid en åben håndflade til at trække våddragten over din krop. Et for kraftigt træk med belastning på et begrænset område kan resultere i revner i neoprenen.
Du skal være lige så påpasselig, når du tager dragten af.


Tips til vedligehold af din Open Cell våddragt

Nedenfor er et par vigtige tip til, hvordan du får det bedste ud af din Open Cell våddragt:

• Hæng aldrig din dragt i direkte sollys, da det kan beskadige dragtens materialer.

• Skyl altid din dragt i rent vand tilsat ScubaClean efter brug. Brug fra tid til anden et anbefalet vedligeholdelsesprodukt til dragt, for at forlænge elasticiteten og holdbarheden.

• Husk når dragten er tør og efterse den for eventuelle små revner, der nemt repareres med neoprenlim på få minutter. Reparerer du ikke dragten med det samme, risikerer du at huller og revner bliver meget større.


Vilkår og betingelser

• Når du prøver dragten hjemme, er det vigtigt at du bruger Quick Gel eller anden vandbaseret glidemiddel i rigelige mængder for at minimere risikoen for beskadigelse af dragten.

• Opstår der revner eller mærker i dragten under prøvning, vil SCUBA Direct ved returnering, fratrække et beløb i refunderingen tilsvarende det prisnedslag, der nødvendigvis må gives for en dragt med skader.

• Er dragten ved returnering beskadiget, faktureres der desuden minimum 150 kr. for reparation.

Få tilbud og nyheder før din nabo!