Før du tager din taske i brug:

Inden du tager din nye taske i brug, kan du med fordel smøre alle lynlåse med for eksempel Zip Tech. Du må aldrig benytte silikone eller andre former for fedt til at smøre lynlåse, da det samler støv og snavs. Check at alle syninger er gode og intakte. Er der eventuelle løse tråde, skal de klippes af og brændes let med en lighter for at smelte tråden.

Pakning af tasken:

Du bør starte med finnerne nederst for at skabe en „hård“ bund til beskyttelse af dit andet udstyr. Har du ikke en separat regulatortaske, er det en god ide at pakke din regulator ind i vesten. Undgå hårde og spidse genstande i nærheden af din vest. Du må aldrig pakke bly eller flaske ned i din taske for at undgå overbelastning eller beskadigelse af andet udstyr. Pak ikke mere i tasken end lynlåsen nemt kan lukkes, uden at du skal holde tasken sammen.

Brug af tasken:

Benyt ikke skulderremmen på almindelige tasker, hvis du har meget tungt eller vådt udstyr i tasken. Skulderremmen er normalt kun fastgjort to steder på tasken. De almindelige bærehåndtag har fire fæstepunkter og er stærkere.
Når du tager rygsæk typen på skal du sikre, at der løftes i begge skulderremme
samtidig.
Skal du dykke fra en båd eller et andet område med begrænset plads, bør din taske være pakket, så du kan tage udstyret på direkte ud af tasken.

Rengøring og opbevaring:

Skyl tasken i ferskvand efter hvert dyk. Du må aldrig benytte vaskepulver eller andre almindelige rengøringsmidler til rengøring. Skyl jævnligt tasken i speciel udstyrsshampoo for at undgå saltkrystaller og bakterier. Lynlåsen skal vedligeholdes med Zip Tech eller lignende lynlås smøremiddel. Opbevar aldrig tasken i nærheden af en varmekilde eller i direkte sollys.

Gode råd:

Når du rejser skal du sikre, at løse løftehåndtag eller andre remme er fastgjort eller skjult. Du kan eventuelt benytte kabelbindere til at samle remmene. Har du ikke en lås på din taske, kan du desuden benytte kabelbindere til at „låse“ lynlåsen.
Efter en rejse skal du altid checke din bagage for skader, inden du forlader bagage udleveringsområdet. Er der skader på din bagage, skal du melde dette med det samme til luftfartsselskabets repræsentant. Din garanti dækker ikke skader opstået under transport.

Få tilbud og nyheder før din nabo!